Készülj a nyárra kombinált kényeztetéssel: pedikűröd mellé géllakkod 30% kedvezménnyel!


 Gyere el hozzánk Esztétikai szikés pedikűr, vagy Callux szikementes pedikűr szolgáltatásra, és a manikűrödet plusz a géllakkozást 30% kedvezménnyel adjuk! Foglalj időpontot most, mi pedig gondoskodunk arról, hogy ragyogó és stílusos légy a nyári napokon!

Miért a Heiszler? - Ahol a szépség és a kényelem találkozik

Mi, a Heiszler Hair & Beauty-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szépségápolási élményt nyújtsunk. Nálunk nem csak egy kezelést kapsz, hanem egy teljes körű kényeztetést, ahol minden szolgáltatás a legmagasabb színvonalon és a legjobb anyagok felhasználásával történik.

  Exkluzív Heiszler-élmény

  Megtapasztalhatod, hogy nálunk valóban minden részlet a Te kényelmedet és jólétedet szolgálja. Te csak dőlj hátra és élvezd a luxust és a figyelmet.

  Szakértelem

  Csapatunkat tapasztalt szakemberek alkotják, akik a legmodernebb technikákat alkalmazzák, hogy biztosítsák a hosszantartó és szemet gyönyörködtető eredményeket. 

  Pontosság

  Megbecsüljük az idődet, ezért garantáljuk, hogy nálunk nincs várakozás. A foglalásod pontosan akkor kezdődik, ahogy terveztük.

  Diszkréció

  A szalonban teljes diszkréció uralkodik, és garantáljuk a magánéleted teljes tiszteletben tartását

  Folyamatos gondoskodás és támogatás

  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy e csak egy alkalomra szóló szépülést biztosítsunk, hanem hosszú távon is segítsünk megőrizni és ápolni szépségedet. Legyen szó utóápolásáról, vagy stílus tanácsokról, folyamatos támogatást és tanácsadást nyújtunk vendégeinek.

  Garancia

  Nem csak elkészítjük neked speciális géllakk technikánkat, de a tartósságára is garanciát vállalunk. Olyan biztosak vagyunk a minőségben, hogy minden kezelésre garanciát vállalunk – a Heiszler Szalonban a szépség hosszú távú ígéret.

  Neked való ajánlat?

  Ha az alábbi állítások közül bármelyik igaz Rád, akkor ez az ajánlat tökéletes választás számodra:

   Tudatos vendég

   Ha olyan valaki vagy, aki elvárja a minőséget és nem csak a végeredményben, hanem abban is, hogy milyen alapanyagokat használunk, akkor ez a promóció neked szól. Szalonunk minden szolgáltatását az egészséges szépségápolás jegyében nyújtjuk.

   Új szalon keresők

   Ha eddig nem találtad meg az igazit, vagy csalódott vagy a jelenlegi körmösödben/pedikűrösödben – legyen szó időpontfoglalás nehézségeiről, vagy a higiéniai körülmények nem megfelelőségéről – nálunk a helyed.

   Exkluzív élményre vágyók

   Ha egyedülálló és személyre szabott élményre vágysz, ahol kizárólag a Te kényelmedet és elégedettségedet helyezzik előtérbe. Ide tartozol, ha fontos számodra a személyes figyelem, a magas szintű kiszolgálás és egy olyan környezet, ahol tényleg kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz.

   A Heiszler Szalonban a szépségápolás egy személyre szabott utazás, melynek fokuszában kizárólag Te állsz, és amely nem ér véget a szalonunkból való távozáskor.  Az itt töltött idő és az otthoni ápolás egyaránt a Heiszler-élmény részei. 

   Fedezd fel az orosz manikűr és a géllakkozás kombinációjának varázslatát a Heiszler Szalonban, ahol a minőség és a tartósság találkozik. Merülj el a részletekben, és tudd meg, hogy mi teszi ezeket a technikákat a körömápolás csúcsává.

   1. Választható pedikűr szolgáltatás

   • Callux szikementes pedikűr: Ez a kezelés ideális azok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, vagy egészségügyi állapotuk miatt kerülniük kell a bőr sérülését. A Callux kezelés szike nélkül távolítja el a bőrkeményedéseket, ami puhává és ápolttá teszi a lábat, miközben a természetes alapanyagok táplálják a bőrt. Ez a SPA-szerű kezelés nemcsak ápol, hanem egy luxus élményt is nyújt.

   •  Hagyományos Szikés Pedikűr: A klasszikus pedikűr, amely magában foglalja az áztatást és a bőrkeményedések eltávolítását szikével. Ez a módszer ideális azok számára, akik a hagyományos technikákat részesítik előnyben, és szeretik az azonnali, látványos eredményeket.

    1. Géllakkozás, orosz gépi manikűrrel

    Fedezd fel az orosz manikűr és géllakkozás kombinációjának varázslatát, ahol a legmodernebb technikákkal dolgozunk. Ez a különleges manikűr technika lehetővé teszi a géllakk pontos és tiszta alkalmazását a körömágy mellett, így a lenövés sokkal később válik észrevehetővé, és a körmök hosszabb ideig megőrzik tökéletes megjelenésüket. A géllakk alkalmazása során a legnagyobb figyelmet fordítjuk a bőr védelmére, így a kezelés kíméletes és biztonságos.

    Foglalj időpontot bármilyen pedikűr szolgáltatásra, és élvezd mellette Géllakkozás orosz gépi manikűrrel szolgáltatásunkat 30% kedvezménnyel, most csak 10 500 Ft-ért (eredeti ár: 15 000 Ft).

    A kedvezményes ár kizárólag a Géllakkozás orosz gépi manikűrrel szolgáltatásunkra vonatkozik, a pedikűr szolgáltatásra nem.  A promóció visszavonásig érvényes.

    Vendégeink mondták:

    Készen állsz, hogy csatlakozz a Heiszler Hair & Beauty elégedett vendégeihez?

    Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részesülj ebben a különleges ajánlatban, és élvezd a professzionális, magas színvonalú szépségápolást, amit csak mi tudunk nyújtani. Foglalj időpontot még ma, hogy biztosítsd helyedet és élvezd a promóció minden előnyét! Foglalásodhoz használd a kódot:

    PEDIMANI30

    Maradtak még kérdéseid?

    A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a csomagokkal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlünk, az info@heiszlerszalon.hu email címen bátran tedd meg!

    A Callux szikementes pedikűr egy kíméletes, bőrkeményedés-eltávolító kezelés, amely szike és csiszolás nélkül távolítja el a megkeményedett bőrt, ideális érzékeny bőrű vendégeknek vagy olyanoknak, akiknek egészségi állapota miatt kerülniük kell a bőr sérülését. A hagyományos szikés pedikűr az áztatást és a szike használatát foglalja magában a bőrkeményedések eltávolítására.

    Az orosz manikűr egy alaposabb, pontosabb bőreltávolítási technika, amely lehetővé teszi a géllakk tiszta és precíz applikálását a körömágy mellett. Ez hosszabb ideig tartó, lenövésmentes eredményt biztosít, és a körmök sokkal ápoltabban és tisztábban néznek ki.

    Minden eszközt sterilizálunk, a kezelések között pedig megfelelő fertőtlenítést végezünk.

    Időpontot foglalni a szalon weboldalán keresztül online (www.heiszlerszalon.hu), telefonon (+36 20/227 5156), e-mailben (info@heiszlerszalon.hu), vagy személyesen lehetséges. Kérjük, hogy jelezd, hogy a promóciós ajánlatunkat szeretnéd igénybe venni, amikor időpontot egyeztetsz.

    Igen, a foglalt időpontot le lehet mondani vagy módosítani, de kérjük, hogy legalább 2 munkanappal az előre egyeztetett időpont előtt tedd meg ezt, hogy lehetőségünk legyen más vendégek számára is biztosítani a szabad időpontokat.

    A promóciós ár tartalmazza a választott pedikűr szolgáltatást és az orosz manikűrrel végzett géllakkozást. Minden egyéb szolgáltatás, amit igénybe vennél (pl.: ha szeretnél géllakkot a lábadra is), külön kerül felszámolásra.

    Hol találsz minket?